Майстер-клас «Проєктна діяльність в ІТ-сфері»

13.02.2023

13 лютого 2023 року в межах Тижня інформаційних технологій для студентів І-ІІ курсу Факультету інформаційних технологій та ІІ курсу Фахового коледжу КиМУ спеціальності «Комп’ютерні науки» було проведено майстер-клас на тему: «Проєктна діяльність в ІТ-сфері».

Запрошеним гостем був Денис Олександрович Борисенко – провідний спеціаліст проектного відділу компанії «Kralys SA»

Модератор – декан факультету інформаційних технологій Сергій Володимирович Сініченко

Майстер-клас проходив у змішаному форматі, тому студенти мали  вибір: бути особисто присутніми під час зустрічі або приєднатися до майстер-класу дистанційно, за допомогою платформи Zoom Cloud Meetings.

Найбільше здобувачів освіти цікавили основи управління проектами, тому Д.О. Борисенко детально розповів майбутнім фахівцям з комп’ютерних наук про проекти SDLC, як ними керувати та визначив їх ключові ідеї.

Студенти з цікавістю обговорювали проекти, що реалізуються різними типами компаній, брали активну участь у дискусії щодо останніх трендів у розробленні програмного забезпечення у сфері Digital health protection.

Зустріч справила неабияке враження на студентів, які мали справжнє задоволення від спілкування із фахівцем-практиком, а сам Денис Олександрович висловив переконання, що такий майстер-клас сприятиме особистісно-професійному зростанню кожного учасника.