Випуск - 2021 у КиМУ

29.06.2021

29 червня 2021 року у Київському міжнародному університеті відбулись урочистості з нагоди випуску бакалаврів  та магістрів (спеціальності: Міжнародне право; Міжнародні відносини; Міжнародні економічні відносини; Туризм; Право; Журналістика; Аудіовізуальне мистецтво і виробництво; Сценічне мистецтво; Філологія; Психологія; Економіка; Менеджмент; Підприємництво; Комп’ютерні науки; Будівництво; Архітектура; Фармація; Медсестринство; Стоматологія)Теплі привітання, радість і хвилювання випускників, позитивні емоції всіх присутніх створювали піднесену атмосферу урочистості у стінах КиМУ.

Урочистості розпочались з вітального слова президента Університету професора Х.В. Хачатуряна, який звернувся з теплими словами до випускників, побажав примножувати власні знання і вміння, наполегливо йти до своєї мрії, працювати задля блага своєї сім’ї та рідної України. Натхненні слова, щирі настанови та побажання успішної професійної реалізації також виразила проректор з навчально-виховної роботи, професор Данченко Т.В. – ведуча урочистої церемонії. До вітальних слів приєдналися декани факультетів та директори інститутів, побажавши випускникам сміливості, сили, палкої вдачі, вірних друзів, життєвої енергії та професійних перемог.

Емоції переповнювали випускників. Вони сердечно дякували за найкращі роки, проведені в університеті.

Найщиріші вітання випускникам! Нехай отриманий диплом стане надійним провідником по життю, а університет завжди залишається в серці як найкраща та найрідніша Альма-матер!

Бажаємо успіхів! Чекаємо бакалаврів побачити наступного навчального року знову нашими студентами, але вже для отримання ступеня вищої освіти «Магістр»!