Візит професора Державного університету штату Вашингтон (США)

23.11.2021

23 листопада 2021 року на економічному факультеті Київського міжнародного університету відбулася ще одна цікава зустріч – у гостях був професор Державного університету штату Вашингтон Діпра Джха. У межах спільного проєкту «International Relations & Global Leadership» студенти економічного факультету і Фахового коледжу Київського міжнародного університету отримали доступ до найкращих світових практик з актуальних проблем розвитку світової економічної системи. Кожна така зустріч – це ще й майстер-клас із професійної англійської мови.

Особливий інтерес у нашого американського колеги викликала екскурсія Університетом, під час якої гість був вражений рівнем організації освітнього процесу: технічною оснащеністю навчальних аудиторій, сучасним високоякісним обладнанням університетської клініки, обміном знаннями студентів та науковими досягненнями професорсько-викладацького складу в умовах економіки спільного споживання (Collaborative Consumption).

Плідно пройшла зустріч професора Діпра Джха з президентом Київського міжнародного університету професором Хачатуряном Х.В., у процесі якої було підписано меморандум, згідно з яким досягнуто домовленостей щодо напрямів співпраці у сфері науки та освіти.

Дякуємо керівництву Київського міжнародного університету, персонально президенту КиМУ, проф. Хачатуряну Х.В., віце-президенту КиМУ, проф.. Шумигорі Л.І., проректору з науково-педагогічної діяльності, проф. Мартиненко С.М., проректору з навчально-виховної роботи, проф. Данченко Т.В. за допомогу в організації зустрічі міжнародного формату.

Подібні заходи – це не лише можливість суттєво розширити професійні знання, а й спосіб сформувати ділові комунікації на міжнародному рівні.

Модератори:

Д-р.екон.наук, професор В.І. Виноградчий

Д-р.екон.наук, професор О.Ю. Могилевська

Канд.екон.наук, доцент Н.О. Нікітан