Візит представників КиМУ до Лубенського медичного коледжу

19.05.2021

19.05.2021 року за ініціативи завідувача кафедри загальної медицини, к.мед.н., доцента Гіріна Леоніда Володимировича, відбувся гостьовий візит співробітників нашого Університету до Лубенського медичного фахового коледжу. Окрім Леоніда Володимировича наш заклад представляла завідувач кафедри фармації, к.мед.н., доцент Гетало Ольга Володимирівна.

На зустрічі відбулася презентація Київського міжнародного університету загалом, а також усіх освітніх програм, за якими проводиться навчання, з акцентом на спеціальності галузі Охорони здоров’я. Зацікавленість проявили всі студенти Коледжу, особливо випускники цього року, які у майбутньому можуть поповнити лави КиМУ.

Окрім того, було прийнято рішення про підписання меморандуму про співпрацю між Коледжем та Університетом, яке відбудеться найближчим часом.

Висловлюємо подяку за увагу та гостинність нашим колегам, особливо директору Коледжу, Кузьменко Аллі Григорівні, та сподіваємося на активну подальшу співпрацю, спрямовану на розвиток обох закладів!