XI міжнародна науково-практична конференція пластичних хірургів

31.10.2020

31 жовтня 2020 року в Київському міжнародному університеті, на базі Університетської клініки, спільно з Національним медичним університетом і кафедрою пластичної хірургії пройшла XI щорічна міжнародна науково-практична конференція «Нові технології в пластичній та реконструктивній хірургії».

У зв’язку з карантинними обмеженнями конференція пройшла в онлайн форматі. У ній взяли участь більше 350 лікарів із України,  США, Південної Кореї, Казахстану та інших країн, в тому числі наші колеги з Університетської клініки КиМУ.

На конференції були представлені останні наукові розробки наших пластичних реконструктивних хірургів. Своєю доповіддю захід відкрила професор Вежновець Тетяна Андріївна, яка доповіла про особливості післядипломної освіти в Україні. В черговий раз велику цікавість викликали доповіді професора Храпача Василя Васильовича про проблеми пластичної і реконструктивної хірургії в Україні, а також про нові тенденції в ліпосакції.

Формат проведеної конференції переконав нас, що науковий прогрес і бажання пізнання нового не можна зупинити, адже наші знання це Ваші здоров’я та краса!