Вибір омріяної професії - запорука успіху!

17.10.2020

Ані сильна злива, ані карантинні обмеження не стали на заваді проведення Дня відкритих дверей в КиМУ 17 жовтня!

Як і завжди, в непростих сучасних умовах ми об’єднали оффлайн- і онлайн- інформаійно-інтелектуальні простори КиМУ, які дозволили яскраво продемонструвати перемоги, переваги та пріоритети навчання в коледжі  та університеті. Модератором зустрічі була проректор з доуніверситетської підготовки Рудаківська Світлана Вікторовна, яка ознайомила присутніх із новаціями вступної кампанії 2021, особливостями вступу 11-класників до університету, що стосується змін у підготовці до ЗНО, а також переконливо прокоментувала, які переваги є у слухачів підготовчого відділення КиМУ при вступі до коледжу та університету.

Майбутніх абітурієнтів , які мріють вступити до коледжу, чекають також приємні сюрпризи, адже у коледжі відкрито 2 нових спеціальності: аудіовізуальне мистецтво та виробництво і архітектура та містобудування.

Присутні були приємно задоволені презентацією КиМУ- унікальною віртуальною екскурсією, яка в яскравій , образній формі допомогла учням та їхнім батькам  поринути у світ професій.

Формат онлайн -зустрічі дозволив керівникам структурних підрозділів розкрити особливості підготовки фахівців у коледжі та університеті, а саме: перед учасниками Дня відкритих дверей виступили: зав. каф. міжнародних відносин та туризму Інституту міжнародних відносин – доц. Крупеня І.М., зав. каф. публічно-правових дисциплін Юридичного інституту –доц. Бісюк О.С., директор Інституту лінгвістики та психології –проф. Нагачевська О.О., директор Інституту журналістики, кіно і телебачення –доц. Самойлов О.Ф., директор медичного інституту –доц. Павловська М. О., декан фармацевтичного факультету – доц. Шостак Л.Г., декан економічного факультету – проф.Виноградчий В.І., декан факультету будівництва та архітектури –доц. Бутик М.В., декан факультету інформаційних технологій –доц. Сініченко С.В., а також заст.  директора Коледжу КиМУ-  Алексанян В.І.

26 років тому , 14 жовтня 1994 року, розпочались заняття на підготовчому відділенні КиМУ, тому не випадково гостями Дня відкритих дверей стали екс-директори підготовчих курсів із м. Сєвєродонецька - Коптєнкова М.В., м. Вишневе- Ольховський С.В., м. Ромни- Стеблівський С.В.. В форматі онлайн приєдналися до нашої зустрічі екс-директор з м. Кропивницького- Арутюнян О.С. та з м. Одеси-Лисенко Л.К. За багаторічну самовіддану співпрацю з КиМУ,розвиток інтелектуального та творчого потенціалу учнів-майбутніх абітурієнтів, їхнього свідомого професійного самовизначення, вагомий особистий внесок в організацію доуніверситетської підготовки   ці директори були нагороджені грамотами від імені президента КиМУ-проф. Хачатуряна Х.В.

Гості заходу були запрошені на ознайомлювальну екскурсію в спеціалізовані аудиторії університету, до стоматологічної та до університетської клінік.

Бажаємо новому  молодому поколінню обрати омріяну професію саме в Київському міжнародному університеті!