Участь студентів-архітекторів у фіналі виставкового Нідерландського тижня дизайну

22.10.2020

22 жовтня 2020 року в рамках Dutch Design Week в інноваційному парку UNIT.City (м. Київ) відкрилася виставка проєктів дизайнерів-фіналістів і відбулася міжнародна дискусія “What is radical creativity?”, на якій експерти з Бельгії, Фінляндії та України поспілкувалися про сучасні виклики, з якими зіштовхується українська креативна екосистема, і обговорили можливості для розвитку та співпраці.

Dutch Design Week — (також відомий як DDW ) — це найбільша щорічна подія дизайну в Північній Європі, яка представляє праці та концепції понад 2600 дизайнерів для понад 355000 відвідувачів з усього світу. Подія стосується голландського дизайну, який проводиться в Ейндговені, Нідерланди. DDW відбувається в останній тиждень жовтня і є дев’ятиденним заходом із виставками, майстер-класами, семінарами та вечірками на багатьох майданчиках.

Студенти і науково-педагогічні працівники факультету будівництва та архітектури Київського міжнародного університету мали змогу долучитися до міжнародної дискусії у форматі онлайн-трансляції, розглянути та обговорити напрацювання українських дизайнерів, які представили свої проєкти у Нідерландському тижні дизайну.

Організаторами трансляції для студентів-архітекторів Київського міжнародного університету стали декан факультету будівництва та архітектури М.В. Бутик, завідувач кафедри будівництва та архітектури О.В. Чемакіна

У програмі заходу відбулися презентації проєктів-фіналістів, цифрова виставка робіт авторів-переможців, EDU Talks: дискусії за участі експертів із Європи й України «What is radical creativity?», спілкування у колі однодумців і нетворкінг.

Наші студенти начебто побували у приміщенні UNIT.City та відчули себе безпосередніми учасниками масштабної події дизайну!