Оголошення результатів XXI Всеукраїнської олімпіади та Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Зіркові барви»

11.12.2020

11 грудня 2020 року відбулася довгоочікувана подія - онлайн та офлайн - оголошення результатів XXI Всеукраїнської олімпіади, яка вперше пройшла дистанційно, за допомогою Google-форми, а також нагородження переможців першого етапу Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Зіркові барви».

Модератор процедури нагородження Інтелектуально-творчого марафону – професор Світлана Вікторівна Рудаківська (проректор доуніверситетської підготовки, канд.філософ.наук), яка наголосила, що пріорітетами Київського міжнародного університету є Інтелект – Творчість – Освіта – Культура, і сьогодні ми відзначаємо перших переможців – майбутніх студентів Коледжу та Університету, які, сподіваємось, поповнюють ряди славного студентства КиМУ.

З привітанням до своїх перших дипломантів звернулися декан факультету музичного мистецтва Денис Васильович Кочержук і викладач музичного мистецтва Лариса Іванівна Горенко. Під оплески присутніх призери отримали свої нагороди та пам’ятні подарунки.

Нагадуємо, що фестиваль-конкурс проходитиме цілий рік і фінал конкурсу відбудеться у травні місяці.

Приємно, що, незважаючи на різке погіршення погодних умов, в музеї Київського міжнародного університету зібрались переможці олімпіади не лише з міста Києва, але й з інших куточків України (Київська область, Смілянський район, Ічнянський район Чернігівської області та інші), а онлайн приєдналися до нашого заходу більше 70 учасників. Вони щиро ділилися своїми враженнями, емоціями, які їх переповнювали, висловлювали щирі бажання вступати до Колежу або Університету на обрані спеціальності.

Від керівників структурних підрозділів їх привітали доцент Ольга Володимирівна Гетало (завідувач кафедри фармації, канд.фарм.наук) та декан факультету інформаційних технологій, доцент Сергій Володимирович Сініченко, вони побажали подальших успіхів в інтелектуальному зростанні, перемог в різноманітних конкурсах, які дають змогу зорієнтуватись у світі професій та вибрати свою омріяну спеціальність.

Сініченко С.В. вручав дипломи та грамоти переможцям олімпіади. Радість наших переможців розділили батьки, які були присутні на церемонії нагородження. Вони висловили щирі слова подяки організаторам олімпіади та підтримали бажання дітей вступати до Коледжу та Університету.

Церемонія нагородження завершилася радісною фотосесією.

Щиро вітаємо переможців Олімпіали та фестивалю-конкурсу "Зіркові барви"! Запрошуємо до Київського міжнародного університету!

Ознайомитись з результатами за посиланням