Інтелектуально-творчий марафон «Абітурієнт 2021»

28.11.2020

28 листопада 2020 року в Київському міжнародному університеті стартував інтелектуально-творчий марафон «Абітурієнт 2021». У зв’язку з «lockdown вихідного дня» інтелектуально-творчі конкурси відбувалися онлайн, але це не обмежує, а, навпаки, розширює можливість талановитій молоді з усіх регіонів України яскраво проявити свої інтелектуальні та творчі здібності.

Організатором та модератором інтелектуально-творчого марафону була професор Світлана Вікторівна Рудаківська (проректор з питань доуніверситетської підготовки, к.філософ.н.)

Рівно о 10.00 годині розпочалися чотири найочікуваніші події:

  • День відкритих дверей
  • XXI Всеукраїнська олімпіада
  • Всеукраїнський молодіжний архітектурно-художній онлайн-фестиваль «Золотий перетин - 2021»
  • Всеукраїнський конкурс-фестиваль "Зіркові барви".

За допомогою використання передових інформаційних та телекомунікаційних технологій обдаровані учні всієї України мали змогу взяти участь у XXI Всеукраїнській олімпіаді у форматі онлайн.  Технічний супровід олімпіади забезпечив Вячеслав Дмитрович Казміді (спеціаліст центру міжнародних та громадських зв’язків).

На Дні відкритих дверей майбутні абітурієнти мали змогу ознайомитися із перевагами, пріоритетами, перемогами, новими спеціальностями та правилами вступу до Київського міжнародного університету та Коледжу КиМУ. Модератор онлайн зустрічі – Яна Володимирівна Кісельова (керівник центру міжнародних та громадських зв’язків).

Одним із головних пріоритетів Київського міжнародного університету та Коледжу КиМУ є невпинний розвиток! І цей рік не став виключенням. До наших провідних спеціальностей в Коледжі КиМУ долучилися три творчі спеціальності – музичне мистецтво, аудіовізуальне мистецтво та виробництво, архітектура та містобудування.

Ну і, звичайно, найприємніші події – це два творчі конкурси: «Золотий перетин» і «Зіркові барви».

Майбутніх архітекторів привітав Михайло Васильович Бутик (декан факультету будівництва та архітектури), побажавши учасникам творчого натхнення, міцного здоров’я, нових перемог, відданості своїй справі, адже архітектори – це ті люди, які творять прекрасне, добре, вічне! Кожен бажаючий міг приєднатися до конкурсу на платформі ZOOM, де Михайло Васильович чітко висвітлив для учасників умови, терміни, особливості архітектурного конкурсу та дав дієві поради щодо виконання конкурсних робіт. Всього подано заявок на конкурс від 50-ти учасників.

З вітальним словом до учасників творчих конкурсів виступив директор Навчально-наукового інституту журналістики, кіно і телебачення – кандидат історичних наук, доцент Олексій Федорович Самойлов, який оголосив старт фестивалю-конкурсу «Зіркові Барви».

Відкрив фестиваль-конкурс своєю авторською піснею декан музичного факультету, композитор та поет Денис Васильович Кочержук.  Фестиваль-конкурс проходить за п’ятьма віковими категоріями, всього ж було зареєстровано 80 заявок-анкет. Місію обрання переможців виконувало журі, до якого входили провідні фахівці музичного факультету. Концертні номери учасників прослуховувались як офлайн, так і онлайн. Регіональний діапазон фестивалю-конкурсу вражає: Дніпропетровська, Київська, Миколаївська, Полтавська, Сумська, Черкаська, Чернігівська, Чернівецька області і ,звичайно, м. Київ.

Ми безмежно вдячні всім учасникам наших творчих конкурсів за сміливість та креатив! Бажаємо, щоб  і надалі Ви йшли по творчій стезі, були здоровими, натхненними та успішними у всіх творчих пошуках!

Оскільки ці творчі конкурси є відкритими, наступні етапи відбудуться у березні-квітні, а у травні – на фінальній сесії будуть підведені підсумки відкритих конкурсів, які триватимуть цілий рік.

Отож, чекаємо учасників наступних етапів творчих конкурсів!

Нагадуємо, що переможців чекають значні знижки в оплаті за навчання!

Слідкуйте за новинами!