День відкритих дверей

19.12.2020

День Святого Миколая для випускників  шкіл ,а, одже , майбутніх абітурієнтів Київського міжнародного університету, виявився справді приємним, бо приніс подарунки та сюрпризи тим , хто брав активну участь в нашому інформаційному інтелектуально - творчому марафоні.

     Бо в цей день ми запросили всіх, кого цікавить якісна вища освіта , на день відкритих дверей.

     Модератором Дня відкритих дверей була проф.Рудаківська С.В.- проректор з доуніверситетської підготовки, яка привітала всіх присутніх з Днем Святого Миколая!  Наголосила, що в цей світлий день особливо приємно вітати випускників шкіл- майбутніх абітурієнтів та запросити на інтелектуально-творчі програми КиМУ , які дають прекрасну можливість вступати до коледжу та університету зі значними пільгами! Поінформувала, що надійним фундаментом для вступу до коледжу та університету є Підготовчі курси, слухачі яких отримують прекрасну можливість підготуватися до ДПА та ЗНО.  

   Стільки  щирих поздоровлень від керівників структурних підрозділів та теплих , душевних побажань кожному майбутньому абітурієнту, мабуть , одночасно - разом ніхто не чув. А це означає, що випускники шкіл- вступають вони до коледжу - чи до університету - одразу відчули надзвичайно сприятливу атмосферу, яка дозволяє розкритися кожному студенту в майбутньому.

  І, звичайно, найголовнішим побажанням для кожного було - вступити у 2021 році до КиМУ на омріяну спеціальність .

  Формат онлайн виявився прекрасною можливістю поринути у світ майбутніх професій

 А для того, щоб кожен випускник міг свідомо  обрати саме «свою» спеціальність – кожен директор інституту, декан факультету чи завідувач кафедри розкривали особливості освітнього процесу в своїх структурних підрозділах, а саме : директор Інституту міжнародних відносин - проф. Чернецька Олена Василівна, декан економічного факультету -   проф. Виноградчий Віктор Іванович, декан факультету інформаційних технологій - доц.Сініченко Сергій Володимирович, директор Інституту лінгвістики та психології -  проф. Нагачевська Олена Олександрівна, зав.каф. психології - проф. Дроздова Ірина Володимирівна, директор юридичного інституту – проф. Панфілова Юлія Михайлівна, декан фармацевтичного факультету –доц. Шостак Любов Геннадіївна, зав. каф. музичного мистецтва -доц.­­ Горенко Лариса Іванівна, декан факультету будівництва та архітектури - доц. Бутик Михайло Васильович.

  Учасники Дня відкритих дверей отримали вичерпну інформацію про особливості освітнього процесу в КиМУ, про наші переваги, пріоритети та перемоги,запрошення на XXI Всеукраїнську Універсіаду, Фестивалі-конкурси «Зіркові барви» та «Золотий перетин» та інші інтелектуально- творчі конкурси.