Зустріч студентів КиМУ з Олегом Сенцовим

06.11.2019

06 листопада до Київського міжнародного університету завітав відомий на ввесь світ український режисер, сценарист, письменник і громадський діяч Олег Сенцов. Модератори зустрічі: директор Навчально-наукового інституту журналістики, кіно і телебачення доцент О.Ф. Самойлов і заступник директора, Заслужений діяч мистецтв України професор В.І. Дерюгін.

Спілкування було присвячено проблемі громадянської позиції сучасної творчої особистості. Під час діалогу зі студентами і науково-педагогічними працівниками університету Олег розповів про себе, власне ставлення до подій, які нині відбуваються в Українській державі, свою роботу як режисера і сценариста, а також поділився творчими планами на майбутнє. Одним із пріоритетів виділив завершення кінокартини «Носоріг», роботу над якою розпочав іще до свого ув’язнення.

Студенти із задоволенням спілкувалися із режисером і ставили різноманітні запитання. Не могли залишити поза увагою і теми останніх подій у його особистому житті.

Це була досить щира і відверта розмова про наболіле, важливе як для Олега особисто, так і для всіх присутніх. Наприкінці зустрічі гостю на згадку про візит до університету вручили пам’ятні сувеніри із символікою КиМУ і квіти.