Зустріч із представниками університетів-партнерів у КиМУ

18.09.2019

Академічна мобільність студентів, можливість навчатися, стажуватись, проводити наукові дослідження як в університеті на території України так і за кордоном все більше зацікавлює молодь, адже це дає можливість долучитися до професійного навчання в країнах ЄС.

Саме з цією метою Київський міжнародний університет успішно співпрацює з університетами Польщі в межах програми Еразмус Плюс, а також спільних освітніх програм, залучаючи до навчального процесу науковців університетів-партнерів.

Так, 18 вересня 2019 року Київський міжнародний університет відвідали керівники польського університету-партнера Сопотської Вищої Школи: ректор, професор Тереза Мартинюк, декан факультету економіки та соціальних наук, професор Анна Шимчак.

Сопотська Вища Школа є співзасновником збірника наукових праць Київського міжнародного університету «Проблеми міжнародних відносин».

Цього разу наші гості стали учасниками презентації курсових робіт студентів, які були представлені польською мовою і стосувалися Українсько-польського партнерства у сфері культури та освіти, правових аспектів інтеграції України в ЄС, тенденцій розвитку малого та середнього бізнесу в Україні та Польща та ін.

Кращі презентації студентів були відзначені грамотами та подарунками Сопотської Вищої Школи.

Гості мали зустріч з президентом Київського міжнародного університету професором Хачатуряном Х.В., віце-президентом професором Шумигорою Л.І., проректором з іноземних мов професором Тіменко І.В. та керівником центру міжнародної академічної мобільності доцентом Скибою О.М., під час якої були обговорені питання розширення співпраці щодо спільної підготовки фахівців нової генерації.