ВМІЄМО ВЧИТИСЯ, ВМІЄМО ВІДПОЧИВАТИ!

21.11.2019

Саме під таким гаслом 21 листопада 2019 року студенти Навчально-наукового юридичного інституту відвідали Київський національний академічний молодий театр.

Життя студентів юристів – це не тільки важке та наполегливе навчання, а й гарний відпочинок. Адже, як каже давня істина, «без здорового відпочинку неможлива ефективна праця». А поєднувати у своєму відпочинку приємне з корисним студентам допомагають викладачі Юридичного інституту (к.ю.н. доцент Ю.М. Панфілова, к.ю.н. А.О. Сапарова, к.ю.н., доцент О.В. Ткаченко), які запросили їх на виставу «Підступність і кохання», яка вже стала всесвітньовідомим шедевром класики німецької літератури Фрідріха Шиллера, який вже понад два століття не сходить із провідних сцен світу, розповідає дивовижну історію піднесення леді Мільфорд – всесильної коханки герцога, що прагне досягти найвищої вершини слави, багатства й жіночого щастя.

Цей вечір подарував, і викладачам, і студентам, масу незабутніх вражень та не залишив байдужим жодного з них. Адже всі отримали неймовірні враження та позитивні емоції від вистави, і з нетерпінням чекають наступної зустрічі з майстрами театрального мистецтва.