Тиждень науки на Економічному факультеті КиМУ

24.11.2018

«Тиждень науки в КиМУ» (14-21 листопада 2018 р.) на Економічному факультеті Київського міжнародного університету був насичений подіями та заходами як для студентів, так і для викладачів.

22 листопада 2018 року за участю студентів факультету відбулася зустріч з професором Павлом Івановичем Гайдуцьким (д.екон.н., академік Національної академії аграрних наук, заслужений діяч науки і техніки України, директор Інституту стратегічних оцінок).

Модератор – доцент Виноградчий В.І. (декан економічного факультету, д.есон.н.).

Гайдуцький П.І. є автором більше 50 монографій, остання з яких «Я завжди з Україною! Л. Кучма». Книга присвячена політичній та державницькій діяльності Л.Д. Кучми, перебігу економічних реформ та реформаторській роботі, яку здійснила влада незалежної України в роки його президенства.

23.11.18 – круглий стіл «Сучасний менеджмент в стратегії інноваційно-інвестиційного розвитку».

24.11.18 «Self-managed teamwork» - науковий проект «Соціальні інвестиції для екологічної безпеки регіону» викликала жвавий інтерес викладачів та студентів Економічного факультету та Коледжу спеціальностей «економіка», «підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Модератор заходів – доцент Могилевська О.Ю. (к.екон.н, завідувач кафедри економіки, підприємництва).