Сучасна товарна біржа - тренінг для студентів Економічного факультету КиМУ

04.12.2018

4 грудня 2018 року студенти 1-их курсів Київського міжнародного університету та Коледжу КиМУ спеціальності «підприємництво, торгівля та біржова діяльність» стали учасниками підприємницького тренінгу на тему «Торгівля лісоматеріалами на біржовому товарному ринку» за участю біржового брокера пана А.С. Благодатного. Організатор – доцент Могилевська О.Ю. (к.екон.н., завідувач кафедри економіки, менеджменту та підприємництва).

Спілкуючись з гостем, студенти отримали цікаву інформацію щодо діяльності сучасних товарних бірж, які дають можливість учасникам ринку працювати в одному інформаційному та торговельному просторі, конкурувати між собою та створювати умови для залучення в економіку країни не тільки іноземного, але й внутрішнього капіталу. Торговельні операції відбуваються за допомогою брокерів, які зберігають у таємниці всю інформацію що надійшла від клієнта.

Студенти змогли ознайомитись з перспективною електронною системою торгів, зокрема через Інтернет, на прикладі товарної біржі лісоматеріалів, а також отримати відповіді на питання, що їх цікавили, від досвідченого брокера.