Зустріч із представниками компанії CCG Development

30.05.2023

30 травня 2023 року студенти спеціальностей «Архітектура та містобудування» і «Будівництво та цивільна інженерія» разом із деканом факультету будівництва та архітектури Бутиком Михайлом Васильовичем і завідувачем кафедри будівництва та архітектури Вакуліним Русланом Миколайовичем відвідали компанію CCG Development.

CCG Development – швидкий генпідрядник на ринку комерційної нерухомості України, який, співпрацюючи з всесвітньо відомими брендами та міжнародними компаніями, реалізує повний цикл будівництва об’єктів комерційної нерухомості від проектування до здачі в експлуатацію.

Під час зустрічі з вітальним словом до студентів звернулася hr–менеджер компанії Москаленко Світлана, яка провела оглядову екскурсію офісом, познайомила зі співробітниками та побажала творчих успіхів, як у навчанні, так і в майбутній професійній діяльності. Було проведено також лекції від комерційного директора компанії Полякова Євгенія і керівників відділів CCG Development, а саме:  керівника Комерційного відділу Пророк Олександри, керівника Відділу архітектурного консалтингу Колоса Володимира, головного архітектора компанії Ярового Юрія. Впродовж спілкування було обговорено сучасні тенденції у архітектурі, менеджмент, кар’єрні можливості.

Здобувачі освіти набули цінні знання та поради від провідних фахівців архітектури та містобудування, які матимуть змогу застосувати в своєму навчанні та майбутній професійній діяльності.

Дякуємо керівництву компанії CCG Development за організовану зустріч, особливо – hr–менеджеру Москаленко Світлані, яка провела зустріч у приємній невимушеній атмосфері.