Презентація книги «Легенди Чарівнолісся»

19.03.2023

19 березня 2023 року в кінотеатрі «Жовтень» відбулася презентація нового тиражу книги Віктора Андрієнка і Олени Шульги «Легенди Чарівнолісся» (видавництво «САМІТ КНИГА»).

Відвідали також цю подію завідувач кафедри сценічного мистецтва, доцент Полторацький Віктор Георгійович зі студентами спеціальностей «Сценічне мистецтво» і «Аудіовізуальне мистецтво та виробництво».

Під час презентації Віктор Андрієнко розповів присутнім не лише про написання твору, але й перетворення магічної казки у кінострічку, адже незабаром на екрани країни вийде анімаційним фільмом для маленьких глядачів! Продюсером майбутньої стрічки в форматі 3D є студія  «Fresh Production Group», засновником і продюсером якої є Олег Щербина, який вже наступного тижня завітає до КиМУ з майстер-класом для здобувачів освіти. З виконавцями ролей у трейлері фільму, який було відзнято ще до повномасштабної війни, Олександром Григор'євим і Ігорем Зоровим студенти мали змогу познайомитися вже впродовж презентації, поставивши запитання, які цікавили, та набуваючи навичок від досвідчених фахівців.

Дякуємо керівництву кінотеатру «Жовтень» за співпрацю та підтримку національного культурного руху!