Підбиття підсумків Тижня економіки, підприємництва та менеджменту

17.03.2023

17 березня 2023 відбувся завершальний етап Тижня економіки, підприємництва та менеджменту для студентів спеціальностей Економіка», «Підприємництво», «Менеджмент» Університету та Фахового коледжу КиМУ.

Модератори – декан економічного факультету, д.е.н., професор Виноградчий Віктор Іванович, завідувач кафедри економіки, підприємництва, менеджменту д.е.н., професор Могилевська Ольга Юріївна.

Науково­–педагогічним колективом було організовано та проведено онлайн-екскурсію до Музею грошей Національного банку України (за допомогою платформи Zoom Cloud Meetings), а також підбито підсумки конкурсу на кращу презентацію студентських досліджень з теми «Університет майбутнього нашими очима. Штучний інтелект – це загроза чи нові можливості?», за результатами якого учасникам було вручено грамоти за креативність управлінської думки.

Упродовж усього економічного тижня здобувачі освіти  продемонстрували згуртовану командну роботу та цікаві дослідження в сфері сучасних технологій, гідний рівень ерудиції та креативності.

Дякуємо організатором за насичений цікавими подіями тиждень, а студентам – майбутнім економістам, менеджерам, підприємцям бажаємо натхнення та завзяття в опануванні професії своєї мрії!