Міжнародний форум IT Ukraine Education Summit 2022

20.10.2022

20 жовтня 2022 року декан факультету інформаційних технологій доцент Сініченко С.В. і голова Наукового товариства здобувачів освіти і молодих учених Київського міжнародного університету Здольник Б.О. взяли участь у Міжнародному форумі IT Ukraine Education Summit 2022.

Під час панельної дискусії на тему «Майбутнє ІТ-освіти: результати запуску навчального року під час війни та прогнози» делегатами КиМУ були обговорені питання майбутнього ІТ-освіти, синергії корпоративної та вищої освіти, світчерства, підвищення якості, збереження ІТ-потенціалу на різних рівнях, а також про силу та стійкість українського ІТ з фасилітаторами заходу:

  • Максимом Почебутом (віце-президентом з освітніх питань, IT Ukraine Association, Chief Learning Officer, Sigma Software);
  • Олегом Шаховим (генеральним директором директорату фахової передвищої, вищої освіти МОН України);
  • Володимиром Бугровим (ректором КНУ імені Тараса Шевченка);
  • Єгором Стадним (першим проректором Університету «Київська школа економіки»);
  • Оксаною Стоєцькою (CEO Inventor, засновницею міжнародної мережі позашкільних навчальних закладів «STEM-школа Inventor» та інноваційної приватної школи «Inventor School»).

Отримані під час дискусій результати в подальшій перспективі уможливлять впровадження профільних знань та апдейтів у сфері ІТ-освіти та вищої освіти, зокрема в Київському міжнародному університеті та інших ЗВО України.