Круглий стіл «Бюгельний протез – чи суцільнолитий базис»

12.10.2022

12 жовтня 2022 року для студентів Університету та Фахового коледжу КиМУ спеціальності «Стоматологія» відбувся круглий стіл на тему: «Бюгельний протез чи суцільнолитий базис».

Організатор і модератор заходу – завідувач кафедри хірургічної, ортопедичної стоматології та ортодонтії, заступник декана стоматологічного ф-ту, кан.мед.н., професор Ілля Михайлович Шупяцький.  До круглого столу доєдналися також завідувачка стоматологічним відділенням Університетської клініки Тетяна Григорівна Белясник і науково-педагогічний склад кафедри стоматології.

У медичному середовищі стоматологія – це галузь знань про захворювання порожнини рота та її лікування, методи діагностичних досліджень і профілактики захворювань. У когнітивному та комунікативному просторі стоматології накопичується універсальна медична інформація, що базується на існуючому медичному тезаурусі. Саме його базова термінологія стала основою учасникам заходу для обміну думками.

Здобувачі освіти, які завітали на обговорення наукових  методів та інструментів, що використовуються у вирішенні сучасних когнітивних проблем, мали змогу від теорії перейти до практики, чим удосконалили свої професійні навички та вміння.

Тож бажаємо майбутнім стоматологам кар’єрного зростання, стрімкого саморозвитку та професійної майстерності!