Зустріч з головним консультантом Секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань євроінтеграції, кандидатом політичних наук Богданом Ференсом.

18.05.2021

18 травня 2021 року студенти ІІІ-ІV курсів ННІ міжнародних відносин спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» провели зустріч з головним консультантом Секретаріату Верховної Ради України з питань євроінтеграції, кандидатом політичних наук Богданом Володимировичом Ференсом.

Тема лекції «Євроінтеграція без пафосу. Як щоденна робота змінює наше майбутнє». Фахівець розповів про особливості роботи Комітету Верховної Ради України з питань євроінтеграції, парламенту України і Європейського парламенту; основні принципи роботи Європейського Союзу та його роль як суб’єкта міжнародних відносин. Велику увагу фахівець приділив тим обов’язкам, які постають перед державою Україна на шляху до євроінтеграції. Отримана інформація дає розуміння важливості та актуальності національного законодавства, міжнародних угод, довідкових матеріалів для розв’язання складних спеціалізованих задач міжнародних відносин, суспільних комунікацій та регіональних студій на шляху до ЄС.

Дискусія була актуальною і сучасною з ухилом на найважливіші геополітичні аспекти для нашої країни. По завершенню зустрічі студенти мали змоги задавати питання та отримали багато корисної інформації, включаючи цінні поради щодо майбутнього місця роботи.