Жовтень для абітурієнта — відповідальна пора

30.10.2021

Приорітетне завдання для кожного випускника ЗСО — визначити свою улюблену професію, знайти університет своєї мрії ! Для майбутнього абітурієнта важливим є знайомство із  Університетом і Фаховим коледжем КиМУ. З цією метою було організовано і проведено День відкритих дверей.

Модератором заходу була Рудаківська Світлана Вікторівна,проректор з доуніверситетської підготовки, канд.філософських наук, проф .КимУ .

День відкритих дверей зібрав багаточисельну аудиторію зацікавлених батьків і випускників 9 і 11 класів, які бажають підготуватися до ДПА і ЗНО , вступних випробувань до коледжу. Перед учасниками заходу  виступили керівники структурних підрозділів, викладачі підготовчого відділення. Учні та батьки отримали всю необхідну інформацію щодо умов вступу, особливостей навчання ,проходження практики, двомовного  навчання, які є кроками  до успішного кар’єрного зростання в майбутньому. Це і  поради щодо складання дорожньої карти-маршруту, яка має допомогти молодій людині відкрити нову сторінку свого життя.

Особливу зацікавленість присутніх викликав запропонований алгоритм дій абітурієнта, який обов’язково забезпечить його успіх під час вступу до коледжу чи університету:

  1. Вибір спеціальності(порада: декілька спеціальностей бажано одного напряму);
  2. Вибір предметів на ЗНО (порада: вибирати не три,а чотири предмета, щоб під час вступної кампанії, вибрати предмети з найвищими балами);
  3. Вибір предметів має відповідати Умовам вступу — 2022 року;
  4. Важливим має бути середній бал свідоцтва про базову або загальну середню освіту (порада: підрахувати середній бал за поточними оцінками і прикласти всі зусилля, проявити активність для його підвищення).
  5. Брати активну участь в інтелектуальних (Олімпіада, Універсіада) і творчих конкурсах (різноманітні фестивалі) з метою виявлення високого рівня свого інтелекту і талантів, як результат, отримання дипломів чи грамот різного рівня зі знижками в оплаті за навчання.
  6. Для забезпечення успішного проходження творчого конкурсу на спеціальності: сценічне, аудіовізуальне, музичне мистецтво, архітектура необхідно ретельно ознайомитися з його вимогами, підготуватися( відтак радимо скористатися рекомендаціями та порадами викладача підготовчого нашого відділення з основ професійної майстерності).
  7. Необхідно заздалегідь подбати про оформлення творчого доробку, який має охоплювати власні творчі досягнення(віршовані та прозові твори, статті, копії друкованих матеріалів, фото- і відеоматеріали тощо).

Випускники ЗСО зацікавилися умовами і особливостями  проведення Олімпіади та Універсіади, перемога в яких дає змогу навчатися зі значними знижками в оплаті. Тож, 27 листопада 2021 року щиро запрошуємо інтелектуалів до участі у XXII Всеукраїнській олімпіаді, яка дасть змогу вибороти знижки у розмірі від 10% до 70 %.

Бажаємо перемоги!

Долучайтеся до підготовчого відділення КиМУ!

Приєднуйтеся до нашої великої Кимушної родини!