Відкриття клубу «Дипломат»

23.11.2021

23 листопада 2021 року о 16.00 у форматі онлайн відбулося відкриття клубу «Дипломат» Київського міжнародного університету.

Модератори: Рудаківська Світлана Вікторівна, проректор з доуніверситетської підготовки, канд.філософських наук, проф. КиМУ, яка привітала учасників заходу від імені професорсько-викладацького складу Університету, зазначила, що клуб «Дипломат» створений в Інституті міжнародних відносин, в якому охочі можуть здобути вищу освіту за спеціальностями «Міжнародне право», «Міжнародні відносини. Суспільні комунікації та регіональні студії», «Міжнародні економічні відносини», «Туризм», « Політологія».

Усманов Юрій Ільдарович – директор Інституту міжнародних відносин, канд.юридичних наук, доцент, привітав із відкриттям клубу « Дипломат», який допоможе учням зробити свідомий вибір майбутньої професії, запросив випускників закладів середньої освіти взяти участь в Олімпіаді , де можна отримати значні знижки в оплаті за навчання, а також на День відкритих дверей, де  можна більш детально дізнатися про спеціальності Університету.

З онлайн- лекцією на тему: «Розвиток дипломатичної служби в контексті європейського вибору України» виступила  Рудник Людмила Іванівна, завідувач кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства, канд. юридичних наук, доцент.

Було запрошено випускників освітніх закладів-партнерів Київського міжнародного університету. У відкритті клубу «Дипломат» взяли участь учні ліцею «Гармонія» Мирноградської міської ради Донецької області, учні школи №297 Святошинського району м.Києва та інші.

Під час лекції всі учасники виявляли активність, ставили запитання, брали участь в обговоренні цієї цікавої теми, а також  подякували  Рудник Людмилі Іванівні за цікаву лекцію.

Чекаємо учнів закладів середньої освіти на  заходах, які будуть проведені у   клубі « Дипломат»!

Обирайте Київський міжнародний університет – університет твоєї мрії!