Науково-практичний семінар за участю директора Інституту світової політики, кандидата політичних наук Євгена Магди

22.04.2021

22 квітня 2021 року студенти ННІ міжнародних відносин, спеціальностей «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» і «Міжнародне право» прийняли участь у майстер-класі кандидата політичних наук, директора Інституту світової політики Євгена Магди, за участю завідувача кафедри міжнародних відносин та туризму, кандидата політичних наук Крупені Ірини Миколаївни.

Студенти прослухали лекцію на тему: «Гібридні виклики для іміджу України».

Під час лекції експерт розкрив питання української національної ідентичності та державотворення з ухилом на історичний аспект. Також були наведені конкретні приклади тих проблем, з якими стикається держава в інформаційному просторі. Було зазначено на потребі в стратегічних комунікаціях та ефективному інформаційному супроводі змін всередині країни та окреслена потенційна тактика роботи на цьому напрямі.

Після лекції студенти мали змогу задати експерту свої запитання з приводу актуальних подій у внутрішній на зовнішній політиці. У форматі живої дискусії були обговорені останні новини, насамперед з приводу особливостей геополітичного положення України та зовнішньополітичного вектору країни.