КОНКУРС–ФЕСТИВАЛЬ «ДІАЛОГ ДЕРЖАВ: ПАРТНЕРСТВО В ОСВІТІ»

26.04.2021

Уже стало традицією напередодні «Дня Європи» проведення у навчальних закладах  Святошинського району м.Києва районного етапу XVI загальноміського  конкурсу–фестивалю «Діалог держав: партнерство в освіті», метою якого є підготовка учнівської молоді до успішної самореалізації в умовах європейської інтеграції та світової глобалізації, розширення міжнародного співробітництва між загальноосвітніми навчальними закладами м.Києва, формування позитивного іміджу столичної освіти, активізація інтересу учнів до вивчення історії, культури, традицій країн Європи і світу.

В цьому році Фестиваль, організований Управлінням  освіти Святошинської районної у м.Києві  державної адміністрації, проходив на базі онлайн-ресурсів Київського  міжнародного університету, враховуючи несприятливі епідеміологічні умови.

Команди шкіл представили свої  конкурсні відео роботи, в яких в яскравій творчий формі була представлена дружба між загальноосвітніми навчальними закладами та навчальними закладами інших країн.

На районний конкурс були подані відео роботи закладів загальної середньої освіти: №13 (Франція), №40 (Німеччина), №131 (Польща), №197 (Німеччина), №98 (Білорусь), №50 (Польща).

Відео роботи – сценічні виступи конкурсантів, змістовність та оригінальність представлення історії, культури і традицій країн, артистичні і творчі здібності, різнобічне й повне розкриття теми конкурсу-фестивалю отримали схвальну оцінку журі, до складу якого входили також і керівники структурних підрозділів Київського міжнародного університету.

Відповідно до протоколу журі місця розподілились таким чином:

1 місце поділили команди шкіл: №40, №131, №197, вони нагороджені дипломами І ступеня, які надають знижки в оплаті за навчання у КиМУ в розмірі 30%.

2 місце поділили команди шкіл №198 та №50, вони нагороджені дипломами ІІ ступеня, які надають знижки в оплаті за навчання у КиМУ у розмірі 20%.

3 місце посіла команда школи №13, яка нагороджена дипломом ІІІ ступеня, який надає знижку в оплаті за навчання у КиМУ у розмірі 15%.

Журі конкурсу окремо відзначило команди такими  номінаціями :

Школа №40: «Фаворит конкурсу та Найкраща презентація країни»;

Школа №131: «Оригінальність ідей та Вдале представлення дружніх стосунків між народами»;

Школа №197: «Змістовність та оригінальність сценічного виступу та яскраві творчі здібності»;

Школа №198: «Презентація дружби між країнами»;

Школа №50: Вдале розкриття національного характеру;

Школа №13: «Реалізація творчих ідей».

Вітаємо учасників і переможців районного конкурсу-фестивалю!

Запрошуємо на навчання до Київського міжнародного університету!