Художня виставка дитячих робіт у межах Всеукраїнського молодіжного архітектурно-художнього фестивалю «Золотий перетин `21-`22»

17.12.2021

Займатися творчістю – це не просто процес, що приносить задоволення, а й життєва філософія.

Другий рік поспіль, напередодні Дня Святого Миколая, у відділі декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва Центру позашкільної роботи Святошинського району м. Києва відбулося прекрасне свято – відкриття художньої виставки у межах Всеукраїнського молодіжного архітектурно-художнього фестивалю «Золотий перетин `21-`22» за ініціативи декана факультету будівництва та архітектури Київського міжнародного університету Бутика Михайла Васильовича.

Цьогоріч учасниками фестивалю у молодшій віковій групі стали близько ста вихованців відділу декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва.

Ця приємна мить дитинства дарує юним художникам незабутні враження, відчуття гордості та радості від створених ними картин. Для кожної особистості важливим є розвиток нестандартного мислення, адже машини ніколи не будуть фантазувати так, як людина. Кожна дитина відчуває та сприймає цей світ абсолютно унікальним і неповторним чином. Нарівні з тілом і розумом росте й розвивається її сприйняття: якщо діти малюють вільно у природний спосіб, ми можемо заворожено спостерігати за еволюцією їхнього відчуття світу. Перед нами постає супер-завдання – активно розвивати дитячу фантазію, яка є запорукою майбутнього.