Фінал всеукаїнського молодіжного архітектурно-художнього фестивалю "Золотий перетин" і конкурсу-фестивалю "Зіркові Барви 2021"

29.05.2021

29 травня 2021 р. в Київському міжнародному університеті відбулося урочисте закриття Всеукраїнського молодіжного архітектурно-художнього фестивалю «Золотий перетин ’20-‘21» та заключний гала-концерт конкурсу-фестивалю «Зіркові Барви 2021».  Шість місяців, 20 яскравих фестивальних днів, адже фестивалі розпочалися  ще 28 листопада 2020року,  пролетіли як одна мить.

Відкрила урочистий захід та звернулася з вітальним словом до учасників та гостей фестивалів проректор з навчально-виховної роботи, к.юрид.наук, професор Тетяна Володимирівна Данченко:

«Я рада привітати всіх присутніх із Днем Києва та фіналами Всеукраїнського молодіжного архітектурно-художнього фестивалю «Золотий перетин ’20-‘21» і гала-концертом конкурсу-фестивалю «Зіркові Барви 2021». Сьогодні багато хто отримає нагороди за майстер-класи, виставки, конкурси, це невеликі нагороди за те, як ви старанно працювали і показували свою майстерність та творчість протягом шести місяців, оскільки участь у конкурсах та виставках, - це щоденна робота на заняттях, в стінах школи, коледжу, університету і вдома, з досвідченими викладачами і самостійно. Хочу окремо подякувати за організацію та проведення наших фестивалів декану Факультету будівництва та архітектури Михайлу Бутику та декану Факультету музичного мистецтва Денису Кочержуку. Сподіваюся, що всі отримали задоволення від участі у фестивалях «Золотий перетин» і «Зіркові барви» та чекаємо вас на відкритті наших фестивалів уже в восени».

 Подяки, грамоти, медалі, кубки та подарунки отримали учасники та переможці, які взяли участь у заходах фестивалів.

Свято завершилося чудовим концертом із номерів учасників та переможців конкурсу.