Студенти-журналісти зустрілись з Інною Кузнецовою

26.11.2020

26 листопада студенти першого курсу ННІ журналістики, кіно і телебачення КиМУ мали змогу поспілкуватись із відомою журналісткою, редакторкою на Радіо Свобода Інною Кузнецовою (організатори  викладачі кафедри соціальних комунікацій  Козак В.А., Перевертень Н.С.). Зустріч відбулась  на платформі Zoom.

Студентам, які опановують журналістський фах, дуже важливо спілкуватись із практиками, людьми, які можуть розповісти про досягнення й помилки не з підручників, а з власного досвіду. Допоможуть зрозуміти, з чим доведеться згодом їм мати справу. Завдяки Інні Кузнецовій, журналістці з багаторічним досвідом та редакторці Радіо Свобода, студенти КиМУ змогли наблизитись на кілька кроків до своєї професії. Під час Zoom-зустрічі Інна Станіславівна поділилась знаннями та досвідом. Надзвичайно цікавою видалась розповідь гості про роботу журналістів в екстрених ситуаціях, методи створення сюжетів та пошуку інформації, роботу редакції в умовах пандемії.

Конференція була надзвичайно інформативною. «Це чудово, що такі фахівці знаходять час, аби поділитися досвідом з молодим поколінням. Шкода, що часу не вистачило, аби отримати відповіді на всі запитання, - зазначали першокурсники. - Будемо з нетерпінням чекати ще на одну зустріч з Інною Кузнецовою».

Наприкінці зустрічі  Інна Станіславівна порадила студентам проводити час максимально продуктивно, вірити в себе і наполегливо йти до мети.

Валерія Гапонько, Ілля Резник,

студенти І курсу ННІ журналістики, кіно і телебачення