Перемога на Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв

12.10.2020

12-13 жовтня 2020 року відбувся перший міжнародний фестиваль-конкурс "Olympus Stars" у дистанційному форматі. Засновником фестивалю мистецтв є Міжнародний союз діячів естрадного мистецтва України та Греції, а також Творча спілка "Асоціація діячів естрадного мистецтва України".

Коли вся країна знаходиться на карантині студенти Музичного факультету Київського міжнародного університету на чолі з деканом Кочержуком Денисом Васильовичем підкорюють нові вершини але вже в дистанційному форматі, адже навіть в таких умовах важливо зберігати оптимізм, йти до нових звершень та займатися справою життя.

Прощаликіна Люсіне  (студентка ІІ курсу спеціальності «Музичне мистецтво») з піснею президента КиМУ професора Хачатуряна Х. В. "Мы всегда будем вместе" та Денис Кочержук (декан факультету, заслужений артист естрадного мистецтва України) з авторським твором "Шпигую" стали Лауреатами І ступеня (в різних категоріях) Першого Міжнародного фестивалю-конкурсу "Olympus Stars".

Це перші кроки на межі розвитку та творчості Факультету музичного мистецтва Київського міжнародного університету. Попереду наших студентів чекає плідна робота над формуванням музичного матеріалу, здобутки у сфері концертно-виконавської діяльності та практики, досягнення мети - бути першими у динамічному розвитку і трансформації нової української культури.

Вітаємо переможців і бажаємо подальших творчих перемог у нових конкурсних змаганнях!