Меморандум щодо партнерства та співпраці

26.10.2020

26 жовтня 2020 року у Святошинській районній в місті Києві державній адміністрації відбулося підписання Меморандуму щодо партнерства та співпраці у створенні та реалізації спільних міжнародних проєктів у медичній галузі.

Меморандум підписали – президент Київського міжнародного університету, професор Х.В. Хачатурян, С.А. Павловський (голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації), О.Ю. Овечко (директор благодійної організації «Міжнародний благодійний фонд «Сприяння розвитку медицини»), Мару Паттерсон (Виконавчий директор “Sierra Sky LLC”, USA), Ян Бойє (Виконавчий директор “Echelon Distribution S.Corp.”, USA).

Мета підписання Меморандуму – об’єднання спільних зусиль у створенні умов для академічної мобільності студентів та викладачів, реалізації спільних освітніх проєктів і програм, підготовки наукових кадрів Медичного інституту Київського міжнародного університету.

Варто зазначити, що підписання меморандуму є лише початком співпраці, сторони мають на меті активізувати проведення спільних заходів, наукових проєктів, спрямованих на вирішення актуальних проблем у галузі медицини.