Інтелектуальний проект «Mr. Know All»

28.11.2018

Інститут лінгвістики та психології Київського міжнародного університету продовжує активно співпрацювати з навчальними закладами м. Києва, організовуючи інтелектуальний проект «Мr. Know- All», який дає можливість учням випробувати власні сили, перевірити знання з англійської мови, узяти участь у веселих театралізованих постановках англійської мовою, які допомагають реалізувати їхні творчі здібності.

28 листопада 2084 року на базі Українського колежу ім. В. Сухомлинського відбувся інтелектуальний проект «Mr Know All», у якому взяли участь команди шкіл і гімназій Дніпровського району міста Києва, де протягом 4-х годин члени команд і вболівальники спілкувались англійською, демонструючи глибокі знання мови, інтерес до культури англомовних країн.

    Команди-учасники проекту «Mr Know All»:
  • “Young Wizards” – Український колеж ім. В. Сухомлинського (директор Кушнір Є.С.);
  • “Stonhenge” – Спеціалізована школа №246 (директор Чуприна О.І.);
  • “Smart” – Спеціалізована школа № 125 (директор Посадська Т.Л.);
  • “Na'Vi” – Русанівський ліцей (директор Бельцевич І.В.).

Змагання команд оцінювало журі в складі:

    Голова журі:
  • Нагачевська О.О. – директор Інституту лінгвістики та психології КиМУ, канд. філол. наук, доцент.
    Члени журі:
  • Тимошенко І.Б. – викладач кафедри германської філології;
  • Сахнова Н.М. – викладач кафедри германської філології;
  • Щудла Н.М. – викладач кафедри германської філології.

Ведучий гри – Ротарь Вячеслав – студент 2-го курсу спеціальності «переклад».

Як і в попередніх турах, правила гри передбачали 5 раундів - конкурсних завдань: «Подоріж англомовними країнами»», «Конкурс капітанів», «Дотепний перекладач», «Слухай та малюй», домашнє завдання «Нащадки Шекспіра». Усі вони проводилися тільки англійською мовою.

Перед оголошенням результатів змагання професор Рудаківська С.В., проректор з доуніверситетської освіти Київського міжнародного університету, надала інформацію щодо вступної компанії 2019, в 2019 році, новими міжнародними проектами, програмами обміну, які діють у КиМУ. Комп’ютерна презентація допомогла старшокласникам детальніше дізнатись про напрямки підготовки, унікальну матеріальну базу та досягнення студентів Університету.

Після чотирьох турів відповідей на питання, в яких команди виявили гарні знання мови, був проведений конкурс «Домашнє завдання». Команди запропонували уривки з творів, які були представлені мовою оригіналу, серед них Pygmalion (George Bernard Shaw), The Legend of Robin Hood, Harry Potter (J. K. Rowling), твори O. Henry.

Результати змагання команд були оголошені головою журі, доцентом Нагачевською О.О., яка до того ж зазначила, що з року в рік рівень знань з англійської мови, творчий підхід до виконання домашніх завдань підвищується.

Детальніше