Засідання Первинної організації Національної спілки журналістів України КиМУ

30.05.2023

30 травня 2023 року відбулося чергове засідання Первинної організації Національної спілки журналістів України КиМУ за участі Голови Київської організації НСЖУ, Заслуженого журналіста України Михайла Сороки, заступника Голови Київської організації НСЖУ, Заслуженої журналістки України Алли Малієнко, здобувачів освіти І–ІІІ–х курсів спеціальності «Журналістика» Університету та Фахового коледжу КиМУ.

Модератор – завідувач кафедри соціальних комунікацій та аудіовізуального мистецтва, к.філол.н., професор Юрій Нестеряк.

Під час засідання було презентовано книги «Журналісти на війні» та «Україна: журналісти на передовій» (упорядники: Михайло Сорока, Алла Малієнко, Юрій Бондар, Анатолій Яковець), присвячені участі українських журналістів у нещадній війні, яку розпочала росія 9 років тому в Криму і Донбасі. Вручено також членські квитки новообраним членам НСЖУ – доценту кафедри соціальних комунікацій та аудіовізуального мистецтва Валентині Козак, студентці ІІІ–го курсу спеціальності «Журналістика» Дарії Сергєєвій, яка вже тривалий час співпрацює зі спілкою як фотокореспондент і журналіст. Відтак, рішення про відзначення професійних досягнень студентки та вручення членського квитка Дарії було ініційовано саме керівництвом НСЖУ.

Загалом захід приурочено Дню журналіста України, який відзначається щорічно 06 червня. Зичимо миру, натхнення та нових здобутків, а також з нетерпінням очікуємо на презентацію нової книги про журналістів у переможній та вільній Україні!