Завершальний день тижня Інституту журналістики, кіно і телебачення

21.04.2023

21 квітня 2023 року відбувся завершальний день профільного тижня Інституту журналістики, кіно і телебачення.

Науково–педагогічний колектив і здобувачі освіти мали змогу зустрітися та заспілкуватися з відомим українським співаком, актором, телеведучим Колею Сєргою, який з початку повномасштабного вторгнення не зміг залишитися спостерігачем війни та прийняв рішення вступити до лав ЗСУ. Гість висловив свої думки про розвиток подій на фронті та наголосив, що кожен може взяти участь у підтримці захисників України, наприклад, через волонтерську діяльність. Очолюючи «Культурний Десант», Коля Сєрга продовжує надавати психологічну підтримку нашим побратимам, поєднуючи всі свої навички та вміння заради спільної справи на шляху до Перемоги та захисту держави. Приємною несподіванкою стало отримання пам’ятного символічного подарунку від Колі –­ шеврону 73–ої частини спеціальної розвідки Сил спеціальних операцій Збройних сил України на знак подяки за віру та підтримку!

Наступним заходом цього дня стала презентація книги польської журналістки Наталії Брижко-Запур під назвою «Я тут. Ми тут. Ми всі – це Україна. Феномен Володимира Зеленського». Авторка розповіла про початок своєї професійної діяльності, пошуки натхнення та виникнення ідеї видання. Студенти та викладачі мали змогу поспілкуватися з гостею в форматі жвавої дискусії. Як зазначила письменниця, образ Володимира Зеленського сьогодні сприймається як символ та втілення боротьби всього українського народу проти агресора, є прикладом молодого та енергійного лідера, який здатен об’єднати людей навколо себе, незалежно від їх переконань.

У межах профільного тижня Інституту журналістики, кіно і телебачення майбутні фахівці–медійники не лише набули професійних навичок, а й імпульсу для реалізації нових ідей. Накопичені знання стануть надійним підґрунтям для майбутніх звершень!