Мелодії закоханих сердець

14.02.2022

Уже традиційним в Україні стало святкування 14 лютого дня Святого Валентина – дня всіх закоханих! Це свято прийшло до нас із закордону як символ єднання двох закоханих сердець, глибини людських почуттів, адже любов здатна творити дива, розкриваючи найпотаємніші глибини душі, піднімаючи людину до висот.

У день закоханих ейфорійний настрій не покидав усіх, хто перебував у КиМУ! Любов'ю, легкістю і теплом були пронизані всі починання і робочі  справи, незважаючи на понеділок. Стріли Амура безладно літали, вражаючи серця, і надихали на романтичні вчинки і сюрпризи.

Впродовж дня на другому поверсі всі охочі мали можливість взяти участь у  Ярмарці валентинок, придбати валентинку чи ж пакуночки з солодощами та сюрпризами для улюбленого викладача або своєї другої половинки. Ініціатором проведення такої святкової ярмарки були Студентський парламент і Студентська Рада Фахового коледжу КиМУ.

У найромантичнішому місці Університету студентами факультету будівництва і архітектури було облаштовано фотозону в стилі Love Story, де всі охочі зробили фото або селфі  на згадку.

Наступна станція – пісні про кохання у виконанні студентів спеціальності «Музичне мистецтво», а, можливо,  і заспівати самим для своєї половинки.

І на завершення – знову про кохання Шекспір, Мольєр... і студенти другого курсу спеціальності «Сценічне мистецтво» майстерні Народного артиста України Лева Сомова.

Кохати – це значить кохання творить!

Так будьмо достойні цього поривання…

Нехай доостанку в серці горить

Безсмертний вогонь боротьби і кохання!