Круглий стіл для студентів архітектурно-будівельного напряму

07.10.2022

07 жовтня 2022 року відбувся круглий стіл «Час молодого архітектора і будівельника».

На зустрічі були присутні науково-педагогічні працівники кафедри будівництва та архітектури, фахівці в галузі «Архітектура та будівництво», студенти Університету і Фахового коледжу КиМУ спеціальностей «Архітектура та містобудування», «Будівництво та цивільна інженерія».

Модератори зустрічі: декан факультету будівництва та архітектури Михайло Васильович Бутик; в.о. завідувача кафедри будівництва та архітектури Руслан Миколайович Вакулін.

До заходу доєдналися: керівник ПКВ ТОВ «ДеВолБудмонтаж» Віктор Григорович Донець, старший судовий експерт відділення Бюро у             м. Києві ННЦ «Інститут судових експертиз імені Заслуженого професора М.С. Бокаріуса» Артем Ігорович Задорін, керівник Cистеми бізнесу та аналітики в будівництві NORA Олександр Володимирович Терещенко.

Під час засідання круглого столу було розглянуто сучасні тенденції в архітектурі та будівництві, особливості проєктування конструкцій зовнішніх стін із фасадною теплоізоляцією, специфіку роботи судових експертів на будівельних об’єктах, запровадження будівельного інформаційного моделювання (BIM-технологій) в Україні, аналіз динаміки розвитку ринку з NORA через індикатори BuildingPermits.

Студенти активно ставили запитання, отримуючи у відповідь багато цікавої інформації та порад, які вони зможуть використовувати у своєму майбутньому професійному житті.

Дякуємо нашим гостям за візит! Бажаємо нових творчих звершень, кар’єрного зростання, миру та перемоги! До нових зустрічей!