Освіта без кордонів

23.02.2021

Міжнародне співробітництво є одним із ключових напрямів розвитку Київського міжнародного університету (КиМУ). Співпраця університету з навчальними закладами та установами інших країн спрямована на розвиток освітнього процесу та наукового потенціалу університету. Київський міжнародний університет має плідні зв’язки з закордонними закладами освіти та кожного року розширює угоди про співробітництво з провідними університетами світу.

Саме тому, 23 лютого 2021 року в медичному інституті Київського міжнародного університету відбулася онлайн зустріч із Європейським університетом (м. Тбілісі, Грузія).

Концепція співпраці з грузинськими колегами обговорювалась за участю віцепрезидента КиМУ професора Л.І. Шумигори, проректора з міжнародного співробітництва, професора І.В. Тіменко та директора медичного інституту, доцента М.О. Павловської та доктора Лаші Чахвадзе – керівника міжнародної комісії з набору та прийому студентів Європейського університету.

У ході онлайн зустрічі відбулася предметна розмова з питань сприяння реалізації науково-освітньої співпраці в галузі охорона здоров’я. Зокрема, залучення до обговорень освітньо-професійних програм, обмін студентами для навчання і наукових досліджень, викладачами для науково-дослідної діяльності, організацію і проведення спільних науково-практичних конференцій, семінарів, телемостів та публікацію результатів наукового доробку сторін.

Наразі Київський міжнародний університет та Європейський університет планують розвивати активне співробітництво в галузі охорона здоров’я.