Відеоконференція зі студентами 4 курсу Прилуцького фахового медичного коледжу

04.12.2020

У межах угоди про співпрацю 4 грудня 2020 року на он-лайн платформі Zoom відбулася чергова відеоконференція зі студентами 4 курсу Прилуцького фахового медичного коледжу.

Модераторами зустрічі від Університету були проректор із науково-педагогічної діяльності, д.пед.н., професор Мартиненко Світлана Миколаївна, декан економічного факультету, д.е.н., доцент Виноградчий Віктор Іванович, директор Навчально-наукового інституту лінгвістики та психології, к.пед.н, професор Нагачевська Олена Олександрівна, директор Навчально-наукового медичного інституту, к.мед.н. Павловська Марина Олександрівна, заступник декана фармацевтичного факультету к.фарм.н, доцент Гетало Ольга Володимирівна, заступник декана стоматологічного факультету Сейтаптієв Сердар Нешетович. Від Коледжу – директор, Котляр Тетяна Іванівна.

За ініціативою майбутніх абітурієнтів професор Нагачевська Олена Олександрівна надала вичерпну інформацію про вступ на навчання в КиМУ за спеціальністю «Психологія». Окрім того, під час зустрічі було більш детально висвітлено побутові аспекти навчання в Університеті, а саме: зручність проживання в гуртожитках, що знаходяться як на території, так і у пішій доступності від Університету. Великий інтерес у майбутніх вступників викликав розгляд перспектив майбутнього працевлаштування у закладах-партнерах нашого ЗВО.