Урочистості з нагоди посвяти першокурсників - 2019 у студенти КиМУ та Коледжу

02.09.2019

2 вересня 2019 року відбулась урочиста церемонія посвяти першокурсників у студенти Київського міжнародного університету та Коледжу, студентську родину яких поповнило 1100 вчорашніх абітурієнтів, які обрали свій шлях до визнання, успіху, реалізації мрій, можливість стати фахівцем нової української генерації.

В урочистостях, крім першокурсників, їх батьків і друзів, взяли участь:

  • члени ректорату Київського міжнародного університету на чолі з його президентом, професором Хачатуряном Х.В. та почесні гості:
  • Протоієрей Віталій Клосс – доктор богословських наук, професор, проректор Київської парвославної богословської академії ПЦУ;
  • професор Левківський Казимір Михайлович – заступник директора інституту модернізації освіти Міністерства освіти і науки України.

Першокурсників тепло привітав президент Університету, професор Хачатурян Х.В., побажавши стати справжніми професіоналами, завжди рухатись вперед, не зупинятись на досягнутому "…вступивши до КиМУ ви зробили правильний вибір, університет успішно розвивається протягом 25 років, його матеріально-технічна база, високопрофесійний колектив викладачів, викладання дисциплін на українській та англійській мовах відповідає всім сучасним вимогам і європейським стандартам…" Хачатур Володимирович представив членів ректорату.

Благословення на успішне навчання першокурсники отримали від Протоієрея Віталія Клосса – проректора Київської православної богословської академії ПЦУ, побажання успіхів у оволодінні професією від професора Левківського К.М. – представника Міністерства освіти і науки України.

Ведуча церемонії професор Данченко Т.В. (проректор з навчально-виховної роботи) оголошує вітання від європейських університетів-партнерів з початком нового академічного 2019-2020 року, зокрема від Університету в Домброві Гурнічій.

За багаторічною традицією студенти старших курсів передають першокурсникам символічні ключ до знань та студентський квиток, проголошується Клятва студента Київського міжнародного університету та Коледжу КиМУ. Офіційна частина закінчується вітанням нової когорти студентів концертом старшокурсників.

Шановні першокурсники,
вітаємо з початком студентського життя
та бажаємо успіхів на довгій,
але цікавій, повній відкриттів дорозі знань!