НОВОРІЧНИЙ БАЛ В КИМУ

24.12.2021

На поріг Київського міжнародного університету тихою ходою, не кваплячись, ступив завершальний місяць року — грудень, багатий на зимові свята та казкові дійства! Відтак, 24 грудня 2021 року велика кимушна родина брала участь у традиційному феєричному новорічному балі для викладачів і студентів. Організатором і яскравою ведучою концерту була проректор з навчально – виховної роботи Тетяна Володимирівна Данченко, яка зібрала неймовірно талановитих студентів для привітання всіх учасників Новорічної феєрії.

Свято розпочалося чарівним вальсом у виконанні студентів майстерні Народного артиста України Лева Сомова, музику до якого  написав президент Університету, талановитий композитор і поет Хачатур Володимирович Хачатурян.

У концертній програмі взяли участь також  Заслужені артисти естрадного мистецтва Денис Кочержук і  Влада Пшебильська із авторською піснею «Шарм». Студентка ІІ курсу Інституту театрального і музичного мистецтва Ольга Кирилюк вітала присутніх  романтичною піснею про кохання, Руфат Мамедов і Роксолана Рощина презентували грайливу танцювальну постанову «Кішки», Маргарита Юріна запалила залу піснею «Мake up», а студентка ІІІ курсу Анастасія Щуцька підкорила слухачів  зворушливою грою на бандурі. Завершальним і неперевершеним виступом став уривок мюзиклу «Найвеличніший шоумен» «Цирк», який захопив усіх глядачів своїм запалом і енергією, майстерних акробатичних номерів практично під куполом зали у виконані Маргарити Пінько и Руфата Мамедова.

За традицією Дід Мороз і Снігуронька привітали присутніх із Новим 2022 роком, побажали міцного здоров’я, святкового настрою, невичерпної енергії, безмежного щастя і палкого кохання, грандіозних планів і родинного затишку в колі дорогих і близьких людей!