День відкритих дверей 11.12.

11.12.2021

День відкритих дверей в Київському міжнародному університеті–це завжди радість і приємні емоції!

Модератор заходу- Рудаківська Світлана Вікторівна-проректор з доуніверситетської підготовки.

11 грудня 2021 року ми вітали переможців і призерів XXII Всеукраїнської олімпіади, яка зібрала 355 учасників  8 -11 класів-з різних регіонів України: Харкова і Херсона, Могилів-Подільського і Житомира, Запоріжжя, Мирнограда Донецької області, Кропивницького і Кіровоградської області, Тульчина, Павлограда, Києва і Київської області!

Зустріч проходила у змішаному форматі-онлайн і офлайн. Радість і приємні емоції переповнювали тих учасників заходу, хто зміг долучитися у форматі офлайн.  Отже, переможцям Олімпіади було вручено дипломи , грамоти, сертифікати. Приємно, що дипломи і грамоти дають суттєві знижки в оплаті за навчання: Диплом 1 ступеня-70 % , Диплом 2 ступеня-50 %, Диплом 3 ступеня-30%, грамота-10 %.

Учасників олімпіади вітали керівники структурних підрозділів- директори інститутів, декани факультетів. Вони щиро вітали переможців і призерів олімпіади, яскраво презентували свої спеціальності, порадили зробити свідомий вибір майбутньої професії: від вибору профільного предмета-до вибору майбутньої спеціальності!

А відвідувачі дня відкритих дверей змогли відчути радісну атмосферу нагородження переможців та мали змогу задати питання і отримати інформацію щодо майбутніх спеціальностей, якими цікавляться абітурієнти.

Обирайте університет своєї мрії- Київський міжнародний університет!