День пам’яті та примирення

08 травня в усьому цивілізованому світі відзначається День пам’яті та примирення, який є нагадуванням про обов’язок шанувати подвиги наших предків у Другій світовій війні, зберігати споконвічні цінності миру, свободи та гідності!

Кровопролитне протистояння розділило нашу історію на «до» і «після». На жаль, жодне покоління не оминула чорнокрила війна. Сьогодні ми згадуємо події 78–річної давності через звитяги чоловіків і жінок – уродженців різних куточків України та світу, які воювали в регулярних арміях або були партизанами, служили в допоміжних формуваннях або на передовій, пройшли всю війну або загинули в боротьбі за вільне й щасливе майбутнє.

Цьогоріч День пам’яті та примирення ми відзначаємо в умовах збройної агресії росії проти Української держави, тому ми, як ніколи, розуміємо, що найвища цінність нашого життя – це мир і незалежність, тому ми повинні робити все можливе, щоб виборювати їх!

Схиляємося перед Героями! Пам’ятаємо тих, хто боровся за Україну під час Другої світової війни! Шануємо тих, хто відстоює нашу незалежність сьогодні!