Онлайн нарада представників КиМУ та Інституту медичних наук Крішни

07.06.2021

7 червня 2021 року  відбулась онлайн нарада з питань розвитку двосторонніх міжнародних відносин між університетами України та Індії з представниками Київського міжнародного університету та Інституту медичних наук Крішни "Deemed to be University" (Індія).  

В обговоренні взяли участь від Київського міжнародного університету – віцепрезидент Шумигора Людмила Іванівна, проректор з міжнародного співробітництва Тіменко Ірина Валентинівна, завідуюча відділом по роботі з іноземними громадянами Скиба Оксана Миколаївна, медичний директор Університетської клініки Кеян Давид Миколайович, координатор проекту Бондар Володимир Тимофійович та від Інституту медичних наук Крішни “Deemed to be University” (Індія) – директор з питань співробітництва, президент освітньої ради MNR, президент індійської асоціації освіти та досліджень у галузі 3D-друку доктор Мансінг Г. Павар, академік-реєстратор доктор M. В. Гхорпаде та помічник академіка-реєстратора доктор Архана.

Напередодні зустрічі були підписані Загальна угода та Меморандум про співробітництво між Київським міжнародним університетом (Україна) та Інститутом медичних наук Крішни “Deemed to be University” (Індія).

В рамках проекту представники двох інституцій обговорили актуальні питання, пов'язані з організацією програм академічної мобільності студентів і науково-педагогічних працівників, реалізації програм стажування, проведення спільних науково-практичних конференцій та публікації спільних досліджень. Предметом обговорення стало проведення спільних онлайн лекцій, присвячених останнім відкриттям у медицині України та Індії та боротьбі з пандемією коронавірусу. Учасники зустрічі обговорили також важливість і необхідність організації, можливі варіанти співпраці студентства  і проведення спільних міжнародних студентських заходів.