Зустріч із аспірантами першого року навчання в КиМУ

18.01.2021

18 січня 2021 року об 11.40 відбулась онлайн зустріч на платформі ZOOM із аспірантами першого року навчання спеціальності 081 Право та 015 Професійна освіта КиМУ.

У зустрічі брали участь: проректор із науково-педагогічної діяльності, професор Мартиненко Світлана Миколаївна, проректор із навчально-виховної роботи, професор Данченко Тетяна Володимирівна, директор Юридичного інституту, професор КиМУ Панфілова Юлія Михайлівна, завідувач кафедри психології та педагогіки, професор Дроздова Ірина Володимирівна, завідувач кафедри публічно-правових дисциплін, доцент Бісюк Олена Сергіївна, завідувач відділу аспірантури, доцент Мохнатюк Ігор Олексійович, методист відділу аспірантури Осокіна Юля Сергіївна.

Мартиненко Світлана Миколаївна у процесі діалогу зосередила увагу на необхідності постійного особистісно-наукового зростання, публікаціях у наукових і фахових виданнях України, участі у Міжнародних і Всеукраїнських науково-практичних конференціях, семінарах, «круглих столах», узгодженні теми дисертаційних досліджень на Міжвідомчій раді з координації досліджень у галузі освіти, педагогіки і психології.

Данченко Тетяна Володимирівна нагадала аспірантам про необхідність підтримання зв’язку з профільною кафедрою, використання інформації на сайті Університету та своєчасне заповнення і виконання індивідуального плану підготовки здобувача вищої освіти ступеня доктор філософії.

Завідувач відділу аспірантури Мохнатюк Ігор Олексійович наголосив на основних аспектах подальшої роботи з аспірантами, звернув їхню увагу на інформаційні повідомлення, розміщені на сайті Університету щодо Порядку підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії в аспірантурі, графіку освітнього процесу та атестації,  розкладу семестрового контролю.

У процесі спілкування аспіранти мали змогу почути відповіді на питання, які їх цікавили. Зустріч пройшла в діловому та конструктивному спілкуванні.