Онлайн лекція "Роль харчування в умовах пандемії СOVID-19"

28.01.2021

На базі Університетської клініки КиМУ 28 січня 2021 року відбулася онлайн лекція на тему: "Роль харчування в умовах пандемії СOVID-19" на платформі Zoom Cloud Meetings за участю практикуючих лікарів і науково-педагогічних працівників КиМУ. . Спікер - доцент Якубовська Інеса Андріївна (лікар-дієтолог, сімейний лікар, лікар-гастроентеролог, кандидат медичних наук, доцент кафедри клінічних дисциплін та медсестринства КиМУ).

До онлайн лекції долучилися як науково-педагогічні працівники Університету, так і студенти Навчально-наукового медичного інституту.

    Під час лекції обговорювалися такі питання:
  • Ожиріння як чинник ризику важкого перебігу COVID-19
  • Порушення харчової поведінки в період карантину та самоізоляції
  • Основні складові раціонального харчування
  • Раціональне харчування як спосіб життя

Відтак, в умовах пандемії коронавірусу треба дбати не лише про маску і чисті руки, а й про кишківник, який відповідає за чверть нашого імунітету. Для здоров’я і якісного життя важливе правильне харчування.