Обираючи КиМУ – обираєш майбутнє!

30.01.2021

Початок нового, 2021 року, в Київському міжнародному університеті виявився напрочуд насиченим - інтелектуальними та творчими програмами.

Як правило, II півріччя знаменує собою активізацію випускників шкіл щодо пошуку майбутніх вищих навчальних закладів для подальшого навчання.

Тому великий інтерес викликали наші традиційні інтелектуальні програми: і пробне ЗНО, яке проходило з 21 по 23 січня для випускників 11 класів, так і пробні вступні випробування, які проходили з 28 по 30 січня для випускників 9 класів.

Важливим кроком для випускників 11 класів було те, що учні виконували тести саме з тих предметів, які потрібно складати під час ЗНО. Враховуючи новації вступної кампанії 2021, учні обирали предмети, виходячи з нових рекомендацій, відповідно до спеціальностей КиМУ.

Також, учні 9 класів проходили пробні вступні випробування саме з тих предметів, з яких потрібно складати вступні іспити до коледжу, відповідно до спеціальностей.

Традиційно велику увагу в абітурієнтів викликав пробний творчий конкурс, який потрібно складати при вступі на творчі спеціальності і в коледжі, і в університеті, а саме: сценічне мистецтво, аудіовізуальне мистецтво та виробництво, музичне мистецтво, архітектура та містобудування.

Таким чином, січневі інтелектуально-творчі програми дозволили нашим майбутнім абітурієнтам чітко дізнатися про новації вступної кампанії 2021, і переконатися у правильності вибраної спеціальності, і перевірити свої знання у пробних вступних випробуваннях.

А 30 січня - під час дня відкритих дверей, який відбувся в змішаному форматі: і онлайн, і офлайн, батьки із задоволенням поспілкувались з керівниками структурних підрозділів, які детально розповіли про особливості навчального процесу в кожному інституті та на кожному факультеті.

Модератором зустрічі виступила проректор з доуніверситетської підготовки, проф. Рудаківська С.В., яка поінформувала абітурієнтів і їхніх батьків про новації вступної кампанії 2021, а керівники структурних підрозділів - про навчально-наукові досягнення кожного інституту та факультету, які свідчать про якісно високий рівень освіти студентів та прекрасну базу для майбутньої кар’єри в майбутньому. Директор Інституту міжнародних відносин - Чернецька О.В., канд.ю.наук, професор; декан економічного ф-ту - Виноградчий В.І., д-р.екон.наук, професор; директор медичного інституту - Павловська М.О., канд.мед.наук, доцент; декан ф-ту інформаційних технологіій - Сініченко С.О., доцент; зав.каф. фармації - Гетало О.В., канд.фарм.наук, доцент; директор Інституту журналістики, кіно і телебачення - Самойлов О.Ф., канд.іст. наук, доцент; декан ф-ту будівництва і архітектури - Бутик М.В., доцент; директор Інституту лінгвістики і психології - Нагачевська О.О., канд.філол.наук, професор; заст. декана стоматологічного факультету - Сейтаптієв С.Н.; декан музичного ф-ту - Кочержук Д.В.