День відкритих дверей у КиМУ

29.09.2018

Традиційно перед старшокласниками середніх навчальних закладів України, майбутніми випускниками 11-х та 9-х класів постає питання вибору майбутньої професії та університету або коледжу, де вони зможуть реалізувати свої мрії.

Саме з цією метою 29 вересня 2018 р. близько 200 абітурієнтів взяли участь у Дні відкритих дверей Київського міжнародного університету та Коледжу КиМУ. Адже це реальна можливість для старшокласників та батьків детальніше дізнатися про університет, коледж , поспілкуватися з керівниками структурних підрозділів, отримати відповіді на свої питання.

Інформацію про діяльність Київського міжнародного університету, його основні здобутки в галузі освіти і науки, зміни, які передбачаються у правилах прийому на 2019 н.р. представили проректор з наукової роботи, професор А.І. Некряч, проректор з доуніверситетської освіти, професор С.В. Рудаківська.

Керівники структурних підрозділів (Інститут міжнародних відносин; Інститут лінгвістики та психології; Юридичний інститут; Інститут журналістики, кіно і театру; Інститут театрального мистецтва; Стоматологічний факультет; Медико-фармацевтичний факультет; Факультет будівництва і архітектури; Факультет інформаційних технологій; Економічний факультет, а також Коледж КиМУ) презентували спеціальності, за якими буде здійснюватися Вступ-2019, про особливості навчального процесу (проведення семінарських занять англійською мовою, повне забезпечення студентів базами практики, військова кафедра, можливість отримати диплом європейського університету в межах програми «Подвійний диплом» та ін.). Додатково була представлена комп'ютерна презентація, а після офіційної частини абітурієнти та їх батьки оглянули сучасні кабінети й лабораторії (комп'ютерні і лінгафонні кабінети, навчальна телестудія, зала судових засідань, криміналістичний полігон, навчальна аптека, університетська стоматологічна клініка, студентський театр «Ковчег» та ін.), поспілкуватися з представниками структурних підрозділів.

Абітурієнти дізнались, що в Київському міжнародному університеті та Коледжі КиМУ студенти мають змогу не тільки навчатися та опановувати нові знання, а й розвивати власні творчі здібності. У цьому вони впевнилися після музично-хореографічного вітання, яке для них підготували студенти 1-го курсу спеціальності «сценічне мистецтво» Коледжу КиМУ (майстерня П.С. Макєєнкова), до речі, випускники підготовчого відділення 2018 року. Усі гості були вражені теплотою зустрічі і побачили великі можливості для себе під час навчання в нашому університеті та коледжі.

Ми вдячні абітурієнтам і їх батькам за візит і зацікавленість у вступі до великої, дружньої «кимушної» родини. Сподіваємося, що кожен з них розпочне свій шлях до успіху саме в Київському міжнародному університеті та Коледжі КиМУ.