Ознайомча екскурсія студентів КиМУ до Кабінету Міністрів України

18.06.2018

18 червня 2018 року студенти Київського міжнародного університету спеціальностей «міжнародні відносини», «міжнародне право», «міжнародні економічні відносини» та «політологія», разом з доцентом Судак І.І. (заступник завідувача кафедри міжнародних відносин, к.і.н.), доцентом Крупеня І.М. (к.політ.н.) та викладачем Алексаняном В.І. з ознайомчою екскурсією відвідали Будинок Уряду України та Музей історії урядів України.

Екскурсія включала як історичний екскурс в часи створення Урядів української держави, так і екскурсія безпосередньо Будинком Уряду – головною будівлею виконавчої гілки влади держави. З великою зацікавленістю студенти оглянули малий та великий зали засідань, прес-центр, де відбувається спілкування посадових осіб уряду із представниками громадськості та ЗМІ, отримали чітке уявлення про специфіку роботи українських високопосадовців.

По закінченню студенти відзначили, що екскурсія була досить змістовна і пізнавальна, адже Будинок Уряду України є не тільки важливим осередком політичного життя країни, а й величною архітектурною пам’яткою столиці. І хто знає, можливо, через деякий час хтось із екскурсантів увійде до Кабінету Міністрів уже в іншій якості.