Участь КиМУ у виставці «Освіта та кар’єра – день студента 2016» та «Освіта за кордоном»

19.11.2016

17–19 листопада 2016 року Київський міжнародний університет став учасником спеціалізованої виставки "Освіта та кар’єра – день студента 2016” та "Освіта за кордоном", яка проходила в м. Києві у приміщенні Центру ділового та культурного співробітництва "Український дім". Організатори виставкиМіністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, Товариство «Знання» України за підтримки низки Посольств і Представництв європейських країн, акредитованих в Україні.

Особливістю виставки стала велика кількість вишів-учасників (усього – 122), серед них 42 закордонні університети із Польщі, Австрії, Чехії, Латвії, Франції, Малайзії, Болгарії, Греції.

Київський міжнародний університет був представлений на виставці Центром міжнародних і громадських зв’язків (керівник – Чучковська О.М.). Головним завданням участі у виставці було ознайомлення абітурієнтів і їх батьків з особливостями вступної кампанії 2017 року, презентація спеціальностей КиМУ за освітніми рівнями бакалавр, магістр, молодший спеціаліст (Коледж), а також спільних освітніх програм з університетами Польщі, Латвії та Франції. Співпраця з європейськими університетами, можливість отримати європейський диплом викликала великий інтерес відвідувачів. Близько 1600 інформаційних буклетів Київського міжнародного університету отримали відвідувачі виставки, які цікавилися спеціальностями Київського міжнародного університету та Коледжу КиМУ.

Гідно представляли університет і надавали допомогу працівникам Центру в ознайомленні абітурієнтів, їх батьків з напрямами та специфікою підготовки фахівців студенти Університету та Коледжу КиМУ, за що всім велика подяка:

  • Юридичний інститут: Кашнікова Валерія;
  • Коледж КиМУ: Кузьмінський Віктор, Крива Ілона, Коваленко Валерія, Григоренко Михайло, Кучеренко Дар'я.

Без сумніву, значення й участь у подібних виставках для навчальних закладів є надзвичайно корисними не тільки завдяки можливості запозичення та вивчення передового досвіду провідних українських і зарубіжних ВНЗів, але вони ще мають іншу важливу функцію, а саме – інформативну, що допомагає абітурієнтам у виборі професії — одного із головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці.