День абітурієнта у КиМУ (Міжнародна медіа-школа, Деснянська гімназія)

25.11.2016

Вибір майбутньої професії - відповідальний крок для кожної людини, особливо для майбутніх абітурієнтів. Для того, щоб допомогти зорієнтуватися, Київський міжнародний університет проводить велику роз’яснювальну роботу серед шкіл України у межах програми «Школа – КиМУ: партнери в освіті». Саме з цією метою 21 та 25 листопада 2016 року Київський міжнародний університет відвідали абітурієнти Міжнародної медіа–школи та Деснянської гімназії (м. Десна, Чернігівська область).

Організатори заходівпрофесор А.І. Некряч (проректор з наукової роботи) та професор С.В. Рудаківська (проректор з довузівської підготовки). Декілька годин перебування у КиМУ були дуже насиченими: на гостей чекала комп’ютерна презентація університету та Коледжу КиМУ, екскурсії до спеціалізованих кабінетів, лабораторій, знайомство із новинками вступної компанії 2017 року, керівниками структурних підрозділів і, навіть, членами студентського парламенту. Студенти театрального відділення (майстерня народного артиста України Льва Сомова) вразили гостей новою музично-хореографічною композицією «Через терни до зірок».

Протягом наступних декількох годин абітурієнти Міжнародної медіа–школи ознайомилися з навчальною телестудією КиМУ, долучилися до створення програми «Студентський квиток», фільму на прикладі студентських робіт, стати слухачами майстер-класу «Інформаційні жанри» (проф. Г.П. Кривошея, заслужений журналіст України, к.і.н.); практичного тренінгу з основ журналістики (О.О. Козловська – к.філос.н., доцент кафедри соціальних комунікацій) та інтелектуальної гри "Creative-Media" (доцент Т.В. Кулієва - к.соц.ком., директор Інституту журналістики).

  • Старшокласники Деснянської гімназії з зацікавленістю ознайомилися з інформацією щодо навчання за спільними освітніми програмами КиМУ та університетами Польщі, Латвії та Франції, а також взяли участь, за вибором, у наступних заходах:
  • психологічний профорієнтаційний тренінг з метою орієнтації учнів щодо вибору майбутньої професії (професор Н.Д. Абрамян – к.псих.н., завідувач кафедри психології та педагогіки);
  • інтелектуальна гра "Creative-Media" (доцент Т.В. Кулієва - к.соц.ком., директор Інституту журналістики);
  • інтелектуальна гра "Захоплююче країнознавство" (професор Т.Г. Вяткіна – д.е.н., завідувач кафедри міжнародного туризму);
  • правознавчі дебати «На терезах Феміди» (доцент Ю.М. Панфілова – к.ю.н., директор Юридичного інституту);
  • мовно-дипломатичний квест «Вивчаємо світ через мову» (доцент О.О. Нагачевська – к.філол.н., директор Інституту лінгвістики та психології);
  • «Фармація – погляд у майбутнє» (професор А.В. Гудзенко – д.фарм.н., декан медичного факультету);
  • інтелектуальна гра "Стратегія успіху" (доцент С.В. Заєць – к.е.н., декан економічного факультету).

Учні із захопленням відвідали запропоновані майстер-класи, а також отримали сертифікати учасника Дня гімназії в КиМУ та прослухали коментарі досвідченого психолога щодо професійного вибору.

Шановні учні
бажаємо вам зробити правильний вибір
і будемо раді бачити вас студентами
Київського міжнародного університету та Коледжу КиМУ!