Випуск бакалаврів та магістрів КиМУ: шлях в успішне професійне життя розпочато!

26.06.2018

26 червня 2018 року одночасно був і радісним, і сумним - випуск бакалаврів та магістрів Київського міжнародного університету.

347 випускників КиМУ з іноземної філології, права, міжнародного права, міжнародних та міжнародних економічних відносин, туризму, журналістики, аудіовізуального, театрального мистецтва, психології, філології, фармації, комп'ютерних наук, економіки, менеджменту та публічного управління отримали дипломи про повну вищу освіту, серед яких 7 були нагороджені золотими медалями та дипломами «Гордість університету».

Відкриваючи урочисту церемонію, професор Данченко Т.В., проректор з навчально-виховної, привітала молодих фахівців з отриманням дипломів про вищу освіту, оголосила вітання випускникам, яке надійшло від Інституту Модернізації змісту освіти МОН України з побажаннями щасливої долі у світі обраної професії, творчих досягнень та реалізації себе як особистостей, плідної діяльності на благо українського народу та запросила до вітання і вручення золотих медалей і дипломів «Гордість університету» президента КиМУ, професора Х.В. Хачатуряна. Хачатур Володимирович висловив запевнення у тому, що (…Київський міжнародний університет продовжуватиме гордитись життєвими та професійними досягненнями своїх випускників. Нехай нова молода енергія, віра в успіх будуть вашими постійними супутниками. Повірте, доля дуже щедра до тих, хто цілеспрямовано іде до своєї мрії…).

Побажання успішних кроків на життєвому шляху, творчого натхнення, успіхів у всіх творчих починаннях, у прийнятті важливих рішень звучали від керівників структурних підрозділів при врученні дипломів: доцент Нагачевська О.О.директор інституту лінгвістики та психології; доцент Самойлов О.Ф.директор інституту журналістики, кіно і телебачення; доцент Панфілова Ю.М.директор юридичного інституту; професор Чернецька О.В.директор інституту міжнародних відносин; професор Ільїна Н.О.директор інституту театрального мистецтва; доцент Шостак Л.Г.декан медико-фармацевтичного факультету; доцент Опаленко А.М.декан економічного факультету; ,strong>доцент Сініченко С.В. – декан факультету інформаційних технологій.

Професор Чернецька О.В. вручила також сертифікати учасників Спільної Міжнародної Освітньої Програми Київського міжнародного університету та Університету в Домброві Гурнічій 9-ти студентам спеціальності міжнародні відносини, які 22 червня 2018 року отримали європейські дипломи бакалавра.

Від імені випускників та для проголошення клятви випускника КиМУ до слова запрошується магістр міжнародного права, Гордість університету Смоян Асмік, яка висловила слова вдячності професорсько-викладацькому колективу Київського міжнародного університету і висловила запевнення, що повага і любов до своєї Alma Mater залишиться в їх серцях назавжди.

Дорогі випускники - магістри!
Щасливого Вам старту у кар’єрі, нових досягнень та перемог на життєвому шляху!
Сердечні вітання бакалаврам з отриманням першого диплому про вищу освіту,
віримо, що ви зробите наступний крок в отримання повної вищої освіти – це продовження навчання у магістратурі
Київського міжнародного університету!